Iniciatives solidàries

Vols ajudar d'una manera més creativa? Si estàs preparant una reunió amb familiars i amistats, el teu aniversari, una celebració a la teva empresa o estàs preparant el teu proper repte esportiu, converteix-lo en solidari!

Gestionar un esdeveniment en benefici d'Amics de la Gent Gran és personalitzar la lluita contra la soledat i ajudar-nos a arribar més lluny amb la teva recaptació econòmica. Cada any, centenars de persones sumen el seu granet de sorra d'aquesta manera.

¿Tienes una iniciativa solidaria en mente?Tens una iniciativa solidària en ment? Explica'ns-la. El nostre equip t'assessorarà i facilitarà el material perquè sigui un èxit.

Comparte tu iniciativa solidariaAmb l'objectiu i els materials de difusió, comparteix la teva iniciativa solidària per xarxes socials etiquetant-nos i invitant als teus seguidors a col·laborar i difondre-la.

Alcanza el objetivo y siéntete orgulloso/aAconsegueix l'objectiu i estigues orgullós/a de tu mateix/a per haver marcat la diferència

Difundiremos tu gestoDesprés de l'esdeveniment, explica'ns com t'ha anat. Difondrem el teu gest i aconseguirem que més persones s'animin a col·laborar amb iniciatives solidàries.

La teva iniciativa solidària pot marcar la diferència en la vida de la gent gran!